Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Nu are coloană vertebrală” Maria Grapini, pusă la colţ de Cornelia Negruţ

ro

19 Jun, 2015 10:29 2406 Marime text
Europarlamentarul Maria Grapini şi-a anunţat printr-o scrisoare deschisă despărţirea de Partidul Conservator şi dezagămirea faţă de Daniel Constantin, pe care îl acuză că i-a furat partidul lui Dan Voiculescu şi îl distruge prin fuziunea cu PLR.
În replică, o fostă colegă din PC, deputatul Cornelia Negruţ, dă de pământ cu Grapini, în termeni duri: "În mod obișnuit, nu intru în polemici cu oameni care nu cred în valorile fundamentale ale democrației. Cu atât mai mult cu oameni fără coloană vertebrală politică, adică trădători. Cam astfel stau lucrurile cu ieșirile publice din ultima perioadă ale doamnei europarlamentar al, nota bene, Partidului Conservator, doamna Maria Grapini. Trecând peste greșelile de ortografie proverbiale deja ale fostei noastre colege, vreau să fac unele precizări absolut necesare în momentul 19 iunie 2015 pentru formațiunea noastră politică!".
Deputatul PC spune că a vorbi despre caracter și moralitate, aşa cum le-a definit Grapini, pare sinonim cu a aminti de funie în casa spânzuratului: "Cred că numai luna de pe cer nu a primit-o doamna Grapini, pentru activitatea “prestigioasă” derulată în sprijinul formațiunii noastre, cu ghilimele de rigoare". Potrivit deputatului PC, Maria Grapini a fost făcută președinte de filială, vicepreședinte la nivel național, deputat, ministru și europarlamentar, "funcție deținută și în prezent și plătită cu bani foarte frumoși": "Toate aceste înalte demnități nu le-ar fi primit doamna respectivă pentru însemnatele sale “merite” politice, manageriale și organizatorice. A avut aceste privilegii grație nouă, a tuturor celor din sală, de la președintele Daniel Constantin, la parlamentari, miniștri și liderii filialelor județene, până la simplii membri ai Partidului Conservator. A fost propusă în posturile respective nu pentru rezultatele obținute de Organizația Județeană Timiș și nici pentru talentul ei discutabil în domeniul economic. Acum, doamna vine și ne ceartă pe toți, și spune că e dezamăgită! Aș spune o expresie, dar, ca o femeie elegantă ce sunt, mă abțin... Vă las pe dumneavoastră să analizați comportamentul europarlamentarului nostru, după sintagma “Hoțul strigă hoții”...".
Cornelia Negruţ mai afirmă că Maria Grapini a muncit pentru a-şi spăla propria imagine de persoană care violează limba română, nu pentru partid. Aceasta îi ia apărarea preşedintelui PC, Daniel Constantin, şi susţine că fuziunea cu PLR reprezintă unica soluţie de salvare a PC, iar filialele judeţene şi-au dat acordul pentru această mişcare.
"Dezamăgiți suntem noi toți de ceea ce faceți, de ceea ce ați făcut, de faptul că vă doriți ruperea partidului și ați și făcut deja demersuri pentru acest lucru, cu mult înainte de scrisoarea dvs. de adio! Ați uitat oare că ați participat la Cluj-Napoca la lansarea lui Șerban Rădulescu ca și viitor europarlamentar, că ați fost de acord cu această nominalizare, iar apoi, pe ultima sută de metri, ați fost propusă dumneavoastră? Ați uitat oare că în 2007, după alegerile europarlamentare de atunci, domnul președinte Voiculescu a dispus ca președinții tuturor filialelor partidului care nu obțin 5% să demisioneze? Dvs. însă nu ați demisionat, încălcând o rezoluție a conducerii Partidului, deși ați fost pe primul loc al listei de candidați, iar județul Timiș a avut sub 3%, un scor mult mai slab decât media națională! Ați uitat toate aceste lucruri! Să fiți sănătoasă!", mai spune Cornelia Negruţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii