Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Crap, originară din Constanţa, în sezonul 2 din Iadul Bucătarilor

ro

08 Mar, 2015 20:27 2865 Marime text
Producătorii show-ului de televiziune de la Antena1, Hells Kitchen/Iadul Bucătarilor vor să realizeze sezonul doi al emisiunii.  Printre concurenţii înscrişi se află şi Maria Crap, de 33 de ani, bucătar, proprietar restaurant Avignon, Franța.

Conform jurnalulnational.ro, Maria este originară din Constanţa, dar trăieşte şi munceşte în Franţa. A început gătească acum opt ani, când a ajuns în Franţa, după ce s-a căsătorit (soţul sau era la vremea aceea jucător de rugby profesionist). Preşedintele clubului la care activă i-a propus lucreze cu el.

Evoluţia Mariei în bucătărie a fost simplă şi rapidă. După ce a lucrat trei ani cu acest chef, soţul sau a trebuit schimbe clubul şi astfel s-au mutat în sudul Franţei, unde locuiesc de patru ani. Maria a făcut o şcoală la Avignon, în urmă căreia a obţinut diplomă mult aşteptată. Iar în timpul şcolii a cunoscut mai mulţi chefi cu care a colaborat, la finalul cursurilor primind şi o oferta de muncă.

După un an de zile a avut marea şansă de a-şi deschide propriul restaurant, unde îşi răsfaţă în prezent clienţii cu preparate proprii. În tot acest timp a adus pe lume şi trei copii: din prima sarcina are două fetiţe gemene, în vârstă de 5 ani şi jumătate, iar mezinul are un an şi jumătate. Preparatele pe care adoră le gătească sunt şarlotă de andive şi St. Jacques, dar şi Bouillabaisse.

Sursa foto: antena1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii