Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă de 400.000 de lei, confiscată în Portul Constanţa Sud-Agigea

ro

26 Jun, 2014 10:19 852 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Constanţa Sud-Agigea din China 1.200 aparate de masaj şi 240 articole de uz casnic, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 400.000 lei dacă ar fi originale, informează Biroul de presă al Gărzii de Coastă.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, alaltăieri, la rampa existentă în cadrul PTF Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 1.200 aparate de masaj (centuri pentru zona lombară) şi 240 articole de uz casnic (răzători cu accesorii), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 400.000 lei dacă ar fi originale.
Marfa, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorilor societăţii comerciale, doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 23 ani, respectiv 24 ani, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii