Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marele câștigător al tragerii Joker și-a ridicat astăzi câștigul. Cine este norocosul și ce semnificație au numerele jucate

ro

15 Oct, 2018 14:44 1140 Marime text
În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiilor de categoria I și a ÎI-a la tragerea Joker din data de 14 octombrie a.c., valoarea totală a câștigului obținut fiind de 4.045.837,72 lei (peste 868.000 de euro).

Potrivit Loteriei Române, posesorul biletului norocos este din București, are în jur de 50 de ani, lucrează în construcții și joacă frecvent la loto.

”Ne-a declarat că cel mai mare premiu câștigat până acum la Loteria Română a fost de 1.000 de lei la Loto 6/49. În ceea ce privește numerele jucate, ne-a mărturisit că o parte au semnificație personală iar celelalte au fost puse la întâmplare. Ne-a spus că a aflat că este câștigător, la scurt timp după tragerile loto, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro<http://www.loto.ro> și nu i-a venit să creadă. Cu banii câștigați, în primul rând, își dorește să renoveze o casă bătrânească rămasă de la bunici. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea” - au transmis reprezentanții Loteriei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii