Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Dragu, preşedintele UAP, susţine proiectul lui Chiru, „Constanţa - capitală culturală europeană”

ro

29 May, 2012 17:28 1241 Marime text

Potrivit unui comunicat de presă, Marcel Dragu, preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari, s-a alăturat proiectului iniţiat de Christian Gigi Chiru, „Constanţa - capitală culturală europeană”. Redăm, mai jos, comunicatul integral:

„În cursul zilei de azi, Marcel Dragu, preşedintele  Uniunii Asociaţiilor de Proprietari, s-a alăturat proiectului iniţiat de Christian Gigi Chiru - Constanţa Capitală Culturală Europeană.

Cei doi au discutat şi despre un protocol de colaborare şi susţinere reciprocă ce va fi semnat în curând.  Acesta va cuprinde organizarea şi desfăşurarea de cursuri de pregătire profesională pentru  preşedinţii de asociaţii de proprietari şi a celor care fac parte din comisiile de cenzori, îndrumarea şi sprijinirea asociaţiilor de proprietari pentru îndeplinirea obligaţiilor ce le revin, întocmirea de materiale informative de legislaţie specifică, hotărâri ale consiliilor municipal şi judeţean şi difuzarea lor la asociaţiile de proprietari. Un punct important din acest protocol îl constituie izolarea termică a blocurilor care să se facă din bugetul local”, se precizează într-un comunicat de presă.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii