Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie unică în lume, la Mamaia Maratonul Nisipului 2015, în linie dreaptă

ro

12 Mar, 2015 07:43 3423 Marime text
Maratonul Nisipului, singurul maraton din Europa care se desfășoară pe nisip, va avea loc pe 29 martie în stațiunea Mamaia. Până la ora actuală, aproximativ 300 de sportivi s-au înscris în competiţie, printre care mulți atleți străini: din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia, Rusia, Republica Moldova, Nigeria, Koreea de Sud și Camerun, conform radioconstanta.ro.
 
Maratonul Nisipului se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță, incluzând trei probe competitive (maraton, semimaraton și cursa de 10  km) și cursa Family Run (aproximativ 1 km), care are menirea de a-i aduce mai aproape de sport atât pe părinți, cât mai ales pe copiii acestora.
 
Valoarea totală a premiilor în bani ajunge la aproximativ 20.000 de lei. Imprtant este şi faptul că la ediţia din acest an, toate încasările cursei Family Run vor fi direcționate pentru implementarea proiectului Spațiu Senzorial, prin care se urmărește construirea unei alei senzoriale exterioare și achiziționarea unui echipament de olărit, destinate îmbunătățirii experiențelor senzoriale pentru 60 de copii autiști.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii