Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Circa 80 de militari au acţionat pentru diminuarea efectelor ninsorii în judeţele Brăila şi Constanţa

ro

07 Jan, 2017 23:37 1632 Marime text
 
 
Aproximativ 80 de militari, cu aproape 20 de mijloace tehnice, au acţionat sâmbătă în 17 misiuni pentru diminuarea efectelor căderilor de zăpadă din judeţele Brăila şi Constanţa, se arată într-un comunicat al MapN.

Potrivit sursei citate, la această oră, militari din forţele terestre desfăşoară două misiuni de transport persoane cu urgenţă medicală din localităţile Viişoara şi Negreşti, din judeţul Constanţa. 

De asemenea, militari din forţele terestre şi navale desfăşoară, sâmbătă seara, intervenţii în sprijinul a trei echipe Enel, pe raza judeţelor Brăila şi Constanţa. Militari din forţele aeriene se deplasează cu două autofreze de la Baza 86 Aeriană din Borcea spre Constanţa, cu misiunea de a degaja căile de acces. În toate cazurile se acţionează cu tehnică auto de mare putere, autocamioane 6x6 şi autofreze. 

Aceeaşi sursă precizează că MApN rămâne pregătit să intervină, la solicitarea autorităţilor competente de la nivel central şi local, cu peste 2.600 de militari şi circa 400 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare şi transport, autosanitare şi automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forţelor Aeriene Române. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii