Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Munţi de gunoaie în toată Mangalia! Datorii de miliarde de lei către firma de salubritate

ro

13 Mar, 2017 16:01 4346 Marime text
50 de asociaţii de proprietari din Mangalia, din cele 200 existente, nu mai beneficiază de serviciul de salubritate, după ce firma Polaris M Holding, care are contract în localitate a refuzat să mai ridice gunoiul pe motiv de neplată a datoriilor foarte mari. Conform legilor în vigoare, la 45 de zile de neplată a serviciului, se opreşte furnizarea acestuia, explică administratorul unic al Polaris M Holding, Eduard Martin, care adaugă faptul că în prezent, sunt asociaţii de proprietari din Mangalia care nu au plătit facturile chiar şi de 2 ani.
 

„Pe motiv de neplată a serviciului, care a dus la întârzieri şi de doi ani de zile de neplată a facturilor, conform legii, s-a sistat prestaţia noastră către dânşii. Sunt 50 de asociaţii în această situaţie şi noi am început sistarea şi continuăm până când sistăm la toţi cei care nu au plătit factura contractului conform legii. În momentul în care vor face plăţile la zi, se va relua imadiat prestarea serviciului“, a explicat Eduard Martin.

 
Acesta a subliniat faptul că datoriile acumulate sunt de ordinul miliardelor de lei, cheltuieli care nu mai pot fi susţinute în continuare de firma de salubritate.

„Noi trebuie să plătim pentru aceste deşeuri la groapă, trebuie să plătim taxa de mediu, plătim TVA la facturi, şi practic nu facem decât să plătim şi să nu încasăm nimic“, a adăugat Eduard Martin pentru ZIUA de Constanţa.

 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii