Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:58 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mangalia găzduiește în week-end o nouă campanie de reciclare a deșeurilor

ro

03 Jul, 2014 16:15 723 Marime text
Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia şi cu sprijinul societăţii de salubrizare Polaris organizează, sâmbătă și duminică (5-6 iulie), o campanie de reciclare a deşeurilor de tip EEE, anunță Primăria Mangalia.

Sub deviza „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!”, pe platoul din faţa Casei de Cultură, între orele 09.00 - 18.00, se află un punct de colectare unde cetăţenii oraşului pot veni să depoziteze obiecte electrice şi electrocasnice defecte.

Cei ce vor participa la campanie vor fi răsplătiți. Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe etc.) şi va avea ocazia de a participa la o tombolă cu premii pentru orice alt aparat electric predat.

Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc, duminică, 6 iulie, ora 18.30, la sediul Poliţiei Locale din localitate, situat pe str. Delfinului numărul 1. Premiile oferite de organizatori vor  fi reprezentate de o cafetieră, un fier de călcat, un ferăstrău vertical şi o maşină de găurit. Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale, doritorii pot suna la numărul de telefon 0751.302.127.

Ti-a placut articolul?

Comentarii