Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în executare de poliţişti Câţi oameni au fost trimişi după gratii, la Penitenciarul Poarta Albă, în acest sfârşit de săptămână

ro

01 Feb, 2015 13:20 1228 Marime text
O femeie de 51 de ani a fost depistată, ieri, de poliţiştii din Albeşti. Aceasta a fost introdusă în  Penitenciarului Poarta Albă. Femeia are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de înşelăciune.
 

În noaptea de vineri spre sâmbătă,  poliţiştii din Năvodari au depistat şi introdus în  Penitenciarul Poarta Albă pe Liliana N. de 47 ani, având de executat 6 ani de închisoare; pe Ervin H.  de 34 ani, având de executat de 5 ani de închisoare; pe Alexandru M. de 60 ani, având de executat 6 ani şi 8 luni de închisoare; pe Mioara G. de 45 ani, având de executat 8 ani şi 8 luni de închisoare şi pe Gabriel C. de 39 ani, având de executat 6 ani şi 8 luni de închisoare.
 
De asemenea, vineri seară, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Constanţa, pe Salomeia P. de 48 ani, pe numele căreia Tribunalul Constanţa a emis, în aceeaşi zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Femeia a fost condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat şi tentativă de înşelăciune. Femeia a fost introdusă în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii