Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate puse în aplicare de poliţişti

ro

18 Oct, 2015 16:20 1175 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele lui Ş. Marius Cristian de 26 ani şi pe numele lui O. Beighiuzel de 39 ani, primul fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat, iar cel de-al doilea condamnat la un 1 an şi 9 luni de închisoare pentru acelaşi gen de faptă, mandatele fiind emise de Judecătoria Constanta.
Aceiaşi poliţişti au pus în aplicare şi două mandate de internare într-un centru educativ, emise pe numele lui M. Nicolae de 20 ani şi pe numele lui I. Selciuc de 19 ani, prin care s-a luat măsura educativă a internării într-un centru specializat, pentru primul pe o perioadă de 1 an, pentru comiterea a două infracţiuni de furt calificat, iar pentru cel de-al doilea pe o perioadă de 1 an, pentru comiterea a cinci infracţiuni de tâlhărie.
Şi poliţiştii din Valu lui Traian au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui A.-V. Ozer de 24 ani, de către Judecătoria Constanţ,a condamnat la 3 ani şi 7 luni.
De asemenea, poliţiştii din Murfatlar au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele lui G. Remus de 36 ani, care poseda mandatul emis de către Judecătoria Constanţa, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani şi 7 luni pentru lipsire de libertate şi viol.    
 



sursa foto: bzv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii