Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate de executare puse în aplicare de către poliţişti

ro

25 Jan, 2015 12:23 1134 Marime text
Poliţiştii din Hârşova l-au depistat, ieri, pe Iaşar S., de 20 ani, fiind  condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Tot ieri, poliţiştii din Medgidia i-au depistat pe Chemal I., de 64 ani şi Izeir Ş., de 37 ani, aceştia având de executat pedepse de câte 4 ani închisoare fiecare, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane.

Pe 23 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Ovidiu l-au depistat pe Iusein A. de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia, Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani şi 4 luni, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţiştii din Ovidiu l-au depistat pe Adrian Gabriel F., de 18 ani, din localitate, care are de executat, măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe o perioadă  de 1 an, emisă de Judecătoria Buzău, pentru săvârşirea  infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliţiştii din Ovidiu i-au depistat în flagrant, ieri, pe A.  R., de 13 ani, Narcis A. de 18 ani şi Turchian A., de 25 ani, în timp ce ce ieşeau din curtea unui imobil, de pe strada Naţională, cu două ţevi metalice (popi reglabili, cu filet).    

S-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii