Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare, pus în executare de poliţiştii constănțeni

ro

22 Feb, 2019 09:00 1024 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Constanța, beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc, fapte comise pe teritoriul Germaniei.
 
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I..P.J. Constanța cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cetățean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 La data de 21 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat instanței de judecată pentru confirmarea mandatului internațional de arestare și predarea ulterioară către autoritățile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea polițienească în materie penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii