Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat de arestare pe numele unui suspect de furt. Ce a sustras tânărul dintr-o societate din Costinești

ro

31 Aug, 2018 10:16 918 Marime text
Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au emis pe numele tânărului suspectat că a sustras bunuri dintr-o societate din Costinești mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Acesta a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.
 
Reamintim că un tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt a fost identificat și reținut de polițiștii constănțeni.
  
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data 29 august a.c., în jurul orei 19:30, persoana în cauză ar fi sustras un laptop și o consolă DJ, din incinta unei societăți comerciale, de pe raza localității Costinești, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 de lei.

Polițiștii l-au identificat la scurt timp pe raza localității, acesta fiind reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 30 august a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri corespunzătoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii