Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerii unităţilor sanitare din subordinea CJC, la raport

ro

10 Nov, 2017 11:59 2131 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează o conferință de presă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Subiectele ce vor fi dezbătute vor fi următoarele:

- Prezentarea echipelor manageriale ale Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Spitalului de Pneumoftiziologie Constanța și Unității de Asistență Medico – Sociale Agigea;
- Prezentarea problemelor și a posibilelor soluții din cele 3 unități medicale; 
- Amănunte legate de deschiderea Secției de Radioterapie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

La eveniment vor participa Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu; Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, dr. Cătălin Grasa; Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Constanța, dr. Erdin Borgazi; Directorul Unității de Asistență Medico – Sociale Agigea, dr. Ovidiu Preda.

Cătălin Grasa, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, a declarat că în perioada 12-15 decembrie unitatea sanitară urmează să fie reacreditată.
Acesta a recunoscut că există un decalaj între secţiile renovate şi cele nerenovate.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie spune că unitatea sanitară are nevoie de reogranizare, în sensul măririi numărului de paturi, de spaţii noi, de o morgă. Acesta a anunţat că şi spitalul pe care îl conduce va fi reacreditat.
 
Ovidiu Preda de la Unitatea de Asistenţă medico-socială din Agigea, spune că untatea sanitară a fost racordată în urmă cu puţin timp la reţeaua de gaze.

“Ne dorim să modernizăm şi întreaga linie a spălătoriei, ceea ce va reduce costurile la energie electrică. Nu mai lăsăm lucrurile să se degradeze atât de mult, să acţionăm înainte ca să apelăm la CJC" a mai spus Ovidiu Preda. 


Ţuţuianu le-a transmis managerilor de spitale din subordinea CJC un mesaj important:
 

"De azi dumneavoastră sunteţi răspunzători de actul medical. Mă voi implica personal în susţinerea actului medical. Vreau rapoarte săptămânale şi informaţii despre problemele pe care le aveţi. Dacă nu reuşiţi singuri, le vom rezolva împreună. Vom avea în fiecare spital birouri ale CJC. Nu vă voi anunţa niciodată când vin la birou la spital. Nu vreau să avem surprize neplăcute în ceea ce priveşte echipele dvs. De dumneavoastră depinde sa săvârşiţi mai bine actul medical" a transmis Ţuţuianu.

 
Tot şeful CJC a precizat că are în vedere reabilitarea secţiei de Psihiatrie.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii