Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama uneia dintre victimele incendiului din Colectiv, mesaj pentru fiica sa din Cer. „Camera ta este neschimbată”

ro

03 Dec, 2016 09:22 1545 Marime text
Mama Alexandrei Matache, tânăra care a murit în urma incendiului din Colectiv, continuă să posteze mesaje emoţionante pe Facebook.
 
„Draga mea Alex, viața noastră de când nu mai ești lângă noi este fără sens, urâtă, lipsită de bucurii, banală nu mai avem nici scop cum era înainte. Tati merge în târgul din Vitan în fiecare duminică si mai nou cumpăra jucarii stricate pe care le repara mai bine zis robotei știi că pe el il fascinau robotii încă de mic .Toată casa este plină de robotei pe care o să ii dăruiască copilașilor de sărbători. Pe terasă avem o vrabiuta care si-a făcut căsuță o hrănim si avem grijă de ea o așteptăm seara să vină acasă după care ii inchidem geamurile.Iar dimineata ne trezește cu ciripitul ei să ii deschidem geamul. Este asa mică si bosumflata am botezat-o Bolfoasa. Pe garaj vine o pisicuta dragalasa care seamana cu Tara noastra e un pic salbatica dar o vom imblanzi noi ii lasam mancare pe garaj si vine seara.Camera ta este neschimbată dar rece fără viață. Tataia este bine își ia tratamentul dar comunica greu doar cu tine vorbea cel mai bine de când nu mai este mamaia.Ai grijă de el..Eu sunt binișor caut răspunsuri si te astept in continuare.Vorbesc cu părintele Augustin si citesc mult.Nu există secundă din viata mea să nu mă gândesc la tine si iti vorbesc in fiecare seară,as vrea să pot să te mai îmbrățișez numai odată si nu ți-aș mai da drumul,iartă-mă că am fost atât de neputincioasă si nu te-am putut salva. Ursuleții de pluș și păpușelele care au mai rămas le voi impacheta şi le voi la copiii. Te rog să nu te superi știu că le iubeai. Am uitat de Tara ea este bine stii ca tu i-ai pus numele ăsta chiar este o luptătoare mică.Te iubim Picioruș Mic!”, a scris mama Alexandrei.


Amintim că pe 30 octombrie 2015, artificiile aprinse în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, care își lansa albumul „Mantras of War” în Colectiv, au provocat un incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii