Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama unei fete moartă în incendiul de la "Beirut" a protestat la Prefectură!

ro

22 Dec, 2015 15:08 1945 Marime text
Astăzi, în faţa Prefecturii din Constanţa, a avut loc un protest inedit. Motivaţia părinţilor ce au protestat astăzi vine din durere şi indignare că în România justiţia se târăşte ca melcul. 

Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa în chinuri groaznice Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Familiile îndurerate nici acum nu şi-au găsit liniştea. Ei se plâng că au trecut luni de zile de la acest accident şi “pasivitatea organelor de anchetă şi a administraţiei au accentuat suferinţa celor conştienţi de această tragedie”.
 
„Deşteaptă-te Constanţa, îngropăm generaţia tânără”, se scrie pe Facebook.
 
Astăzi, mama uneia dintre fete a protestat din nou. Şi a promis că o va face până când acest caz va fi rezolvat.


George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.



Citeşte şi Un părinte ţine în mână un afiş cu una dintre fetele decedate. Rudele plâng în hohote!


sursa foto: facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii