Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamă și fiu, suspectați de dare e mită unui polițist

ro

24 Nov, 2015 14:02 1396 Marime text
 
Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au procedat ieri, la prinderea în flagrant două persoane, mamă și fiu, care au încercat să mituiască un polițist.
 
În fapt, beneficiind de sprijinul moral al mamei sale, M.C.N. a dat cu titlu de mită suma de 100 de lei unui agent de poliție din cadrul DGPMB -  Brigada Rutieră – în scopul de a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv a nu-i aplica sancțiuni contravenționale și a nu-i suspenda dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.
 
În urma unui apel primit la linia verde anticorupție 0800.806.806 în cursul zilei de ieri, Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov a fost sesizată de doi polițiști în cadrul DGPMB-BPR, cu privire la faptul că, în timp ce îşi exercitau atribuţiile de serviciu pe linia de muncă poliție rutieră, au identificat și oprit în trafic pe M.C.N., care a trecut pe culoarea roşie a semaforului la intersecţia bulevardul Corneliu Coposu cu bulevardul IC Brătianu.
 
Cu privire la cele două persoane (mamă și fiu) s-a pus în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită și complicitate la dare de mită, dispunându-se cercetarea în continuare a celor doi inculpați sub control judiciar.
 
La activitatea de prindere în flagrant, lucrătorii Direcţiei Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov au beneficiat de sprijinul Serviciului Operații și al Serviciului Tehnic din cadrul DGA.



Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii