Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:32 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD „Nu trebuia să fie ea”

ro

21 Dec, 2016 20:19 2965 Marime text
Mama lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, le-a mărturisit jurnaliştilor din Constanţa că nu vrea ca fiica ei să ocupe funcţia de prim-ministru. Femeia spune că este îngrijorată de starea sănătăţii a lui Sevil Shhaideh, care urmează tratament pentru diabet, potrivit România TV. 

Mama lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, le-a declarat jurnaliştilor că nu ştia de planurile fiicei sale şi că este îngrijorată din cauza stării de sănătate a acesteia, potrivit România TV. Mai mult, femeia consideră că fiica ei nu trebuia propusă pentru funcţia de prim-ministru şi consideră că "cineva a avut interes de a băgat-o în faţă".

Mama lui Sevil Shhaideh: Eu nu am ştiut despre ce e vorba. Acum am văzut şi eu şi nici nu ştiu.

Jurnalist: V-a surpins vestea?

Mama lui Sevil Shhaideh: Bineînţeles că m-a surprins, că nici nu nu am auzit-o... Nu ştiu despre ce e vorba.

Jurnaist: Nu v-aţi aşteptat?

Mama lui Sevil Shhaideh: Doamne fereşte, eu aşteptam să se întoarcă acasă!

Jurnalist: O să facă faţă funcţiei?

Mama lui Sevil Shhaideh: Copilul meu e o fată foarte deşteaptă. De la clasa întâi până la facultate numai merite a avut. E un om extraordinar, cerebral. Dar nu cred că trebuia să fie ea (n.r. - propusă pentru funcţia de premier). A avut cineva interes de a băgat-o în faţă.


Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în 2015, este propunerea coaliţiei PSD-ALDE pentru funcţia de prim ministru.

Sursa foto: România TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii