Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama lui Moni s-a sucit Irinel ma ameninta ca-mi taie gatul daca nu spun ce trebuie

ro

05 Mar, 2011 15:00 1356 Marime text

Scandalul inceput in familia Columbeanu, ca urmare a deciziei Monicai de a divorta, pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Irinel a lansat pe Internet o serie de filmulete in care mama sotiei sale si fetita se plangeau de tratamentul aplicat de Monica in America, o alta declaratie socanta alimenteaza acum conflictul.

Veronica Bulai, mama Monicai Columbeanu, a reactionat la filmuletele in care ea isi critica fiica si spune ca a fost amenintata de miliardar pentru a aparea in acele inregistrari si a o denigra pe fata ei.

"Sunt socata ca domnul Columbeanu ma foloseste pe mine si pe nepotica mea pentru a o pedepsi pe Monica, pentru curajul ei de a pune capat unei casatorii care in ultimii doi ani i-a cauzat numai neplaceri. Acele declaratii sunt nereale si mi-au fost luate sub presiune, cand eram singura cu Irina la Izvorani, in perioada in care Monica se afla in America. (...) In legatura cu declaratiile filmate si facute publice de domnul Columbeanu, precizez ca au fost luate sub o presiune mare, exercitata cateva zile in mod continuu asupra mea. (...)

Intr-o seara, in ianuarie anul asta, nu imi aduc aminte data, domnul Columbeanu m-a trezit din somn si m-a condus in dormitorul lui spunandu-mi ca, daca nu declar ce mi-a spus in discutiile anterioare, ma va scoate noaptea afara din casa. M-a pus sa declar faptul ca Monica este o mama denaturata care isi batea copilul si care ma trata ca pe o sclava.

A doua seara, calvarul s-a repetat. La fel a facut presiuni si asupra Irinei. (...) Cel mai des ma ameninta ca imi taie gatul sau ca ma taie bucati", spune Veronica Bulai, in punctul de vedere oficial, conform Libertatea.

Pe de alta parte, Irinel Columbeanu este sigur ca Monica, cea care ii este inca sotie, este vinovata de agresiune asupra fiicei lor si sustine ca a constatat tulburari si instabilitate psihica la sotia sa imediat dupa nunta.

Irinel Columbeanu: Este admirabil ce a facut soacra mea

"Am constatat niste tulburari de instabilitate psihica la putin timp dupa ce am luat-o de sotie. Am incercat s-o ducem la un psihiatru. Ea a zis ca nu vrea ca o sa vorbeasca psihiatrul cu presa", a precizat el, conform Click.

Mai mult, Irinel Columbeanu o acuza pe Moni ca isi trateaza copilul ca pe o carte de credit. "Nu are nimeni dreptul sa intre intr-o gradinita sa tulbure atatia copii cum a facut Moni azi. Ea trateaza acest copil ca pe o carte de credit", a mai spus acesta.

Batalia dintre soti va fi si pe avere

Pe langa batalia pentru custodia Irinei, sotii Columbeanu s-ar putea lupta si pentru avere. Estimarile pentru anul 2009 facute pentru Top 300 Capital arata ca averea omului de afaceri era de 7 milioane de euro. Divort cu scandal in familia Columbeanu: Monica nu obtine custodia nici la recurs

Cea mai mare parte a capitalului sau era reprezentata de fabrica de ciment din Gorj si de 50 hectare de teren, pe care le-a achizitionat in 2004. Terenul a fost folosit drept gaj pentru a obtine un imprumut de 5,6 milioane euro, cu scadenta in 2012. Cu acesti bani el a deschis fabrica de columbeanit de la Targu Carbunesti, actuala Turbocim SRL.

Irinel Columbeanu mai detine un pachet de 0,85% la Alcatel, prin intermediul companiei Promotion Group International SRL, care a inregistrat, in 2009, pierderi de 10.000 lei si datorii de 940.000 lei, conform Capital.

Singurele afaceri care au prosperat in 2009 au fost cele din domeniul consultantei. Columbeanu a castigat peste 470.000 lei prin firmele Amikovision SRL si Techno Konsult Romania SRL. Prima si-a dublat profitul, iar cealalta a generat castiguri nete de 360.000 lei.

Divort cu scandal

Copilul sotilor Columbeanu, Irina Columbeanu, ramane in ingrijirea tatalui sau, pana la pronuntarea divortului.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, vineri, cererea Monicai Columbeanu ca fetita sa ramana cu ea, considerand-o "neintemeiata".

Custodia este provizorie, doar pe durata desfasurarii procesului. Judecatoria Buftea a decis, luni, ca Irina Columbeanu sa ramana alaturi de tatal ei, Irinel. Judecatoria Buftea si-au motivat decizia prin faptul ca intre niciunul dintre cei doi parinti si copil nu exista o legatura "foarte puternica", dar ca Irinel Columbeanu ofera conditii mai bune.

La primul termen al procesului de custodie, doar Irinel Columbeanu s-a prezentat la sediul Judecatoriei Buftea. Primul termen al divortului sotilor Columbeanu este pe 21 martie.

Intre timp, Irinel Columbeanu a cerut judecatorilor sa o decada din drepturile parintesti pe Monica, pe motiv ca si-ar lovi fetita, acuzand-o pe sotia sa de neglijenta grava si purtare abuziva.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu si modelul Monica Gabor s-au casatorit in iulie 2006, la aproximativ cinci luni dupa ce s-au cunoscut.

Sursa: http://www.ziare.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii