Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Rus „Majoritatea proiectelor din Master Plan demarează în acest an”

ro

13 May, 2015 17:42 1793 Marime text
 
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat astăzi că majoritatea proiectelor cuprinse în Master Planul de Transport demarează în acest an cu studii de fezabilitate, programul de implementare fiind până în anul 2020, informează Agerpres.

„Majoritatea proiectelor vor începe în acest an, prin studii de fezabilitate, în diverse faze, în care se găsesc fiecare. Unele sunt în curs de implementare continuă, altele sunt proiecte noi, altele vor intra mai târziu și programul de implementare care îl avem azi este până în 2020", a spus Ioan Rus, la Parlament.

El a precizat că banii din supra-acciza de la carburanți se află în bugetul CNADNR.

„Supra-acciza de la carburanți nu este niciun fel de păcăleală. Banii respectivi se află în bugetul CNADNR, din nefericire nu sunt atât de mulți pe cât noi am sperat", a explicat Rus, întrebat dacă a fost o păcăleală că supra-acciza la carburant s-a introdus pentru construcția de autostrăzi.

Ministrul Transporturilor a fost audiat miercuri de Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților, deputații dorind să afle care este stadiul Master Planului de transport, despre prioritizarea proiectelor și fondurile existente pentru a le realiza.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii