Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial PNL Majoritatea parlamentară nu mai este posibilă în acest moment

ro

06 Apr, 2015 08:03 1518 Marime text
PNL renunță la preluarea guvernării prin schimbarea majorității parlamentare, dar se întărește în interiorul partidului ideea de alegeri anticipate, informează B1 Tv.

Majoritatea parlamentară nu ar mai fi posibilă în acest moment, având în vedere că există două curente în politica românească în ceea ce privește justiția: de acord cu toate cererile justiției făcute în Parlament și împotriva acestor cereri, scrie B1 Tv.

„Motiv pentru care e greu să mai faci astăzi o majoritate parlamentară, în aceste condiții. De fapt, în PNL au fost două curente, după alegerile prezidenţiale. Un curent care acum a început să se întărească, acela care cerea alegeri anticipate pentru că era firesc să se întâmple așa. În toată lumea civilizată, după un eșec aveau loc și alegeri parlamentare. Și al doilea curent, acesta de a prelua guvernarea foarte rapid, printr-o schimbare a majorității parlamentare. Cred că va fi din ce în ce mai greu să facem această majoritate parlamentară”, a spus Marian Petrache, secretarul general al PNL, citat de B1 Tv.

În ceea ce privește o alianță cu gruparea Mircea Geoană-Marian Vanghelie, Petrache a afirmat că Iohannis nu va putea pune în aplicare programul pe care l-a adus în atenția publică în timpul campaniei electorale, dacă se va alia cu alt partid aflat la guvernare, și nu cu PNL.



Sursa: B1 Tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii