Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine va fi judecat Daniel Păun, cel care le-ar fi omorât pe fiica şi soţia lui Suleiman Iusein

ro

23 Jun, 2015 20:43 2479 Marime text
În familia interlopului Sinan Suliman Iusein a avut loc anul trecut, prin luna august, o adevărată tragedie. Fiica, de 9 ani, şi soţia acestuia, de 36 de ani, au fost omorâte de un şofer care a întors peste marcajul dublu continuu. Deşi conducătorul auto vinovat are o altă variantă, poliţiştii constănţeni i-au demontat scenariile, stabilind că a încercat să efectueze o manevră neregulamentară. Cele două plecaseră spre Penitenciarul Poarta Albă pentru a-şi vizita soţul, respectiv tatăl, Sinan Suliman-Iusein. Acesta se află la închisoare încă din luna februarie 2014, când a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa pentru complicitate la şantaj. De asemenea, bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii, fiind implicat în mai multe scandaluri şi bătăi pe raza municipiului Mangalia.
După vizită, cele două au plecat în localitatea de domiciliu a femeii, Pecineaga. La un moment dat, femeia i-ar fi spus soţului că vrea să meargă acasă, în Mangalia, dar nu are cu ce, iar Sinan, deşi se află după gratii, şi-a contactat mai mulţi prieteni, pe care i-a rugat să rezolve situaţia. Un amic de-al acestuia a sunat o altă cunoştinţă, pe Daniel Păun, de 33 de ani, care domiciliază tot în Pecineaga, pe care l-a rugat să le aducă pe cele două în Mangalia.
N-au mai ajuns, însă, la destinaţie, pentru că şoferul a virat la stânga peste marcajul dublu continuu. A fost lovit în plin de un Renault condus regulamentar din sens opus de Aurora Turcanu, de 38 de ani. La vremea respectivă, Păun a declarat că se teme că va fi omorât de oamenii lui Suliman.
De ce v-am reamintit de acest caz? Deoarece mâine, la Judecătoria Mangalia va fi judecat Daniel Păun pentru omorârea Alinei Stoian, de 36 de ani, şi a fiicei sale de 9 ani, Yasemin Suliman-Iusein. Familia victimelor va fi apărată de avocatul Bădrăgan Dumitru din cabinetul "Dancu şi Asociaţii". La proces vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai firmelor de asigurări străine (asigurător bulgar "Lev Insurance").
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii