Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine se strânge gunoiul menajer și de pe cele 20 de platforme din Tomis Nord

ro

15 Jan, 2017 20:14 3140 Marime text
Administratorul Polaris, Eduard Martin, a precizat, pentru ZIUA de Constanța, că mâine, în jurul prânzului, se va încheia procesul de golire și curățare a rampelor de gunoi menajer din tot orașul.
 

„Din cele 442 de rampe, lucrătorii noștri mai au de degajat gunoiul din aproximativ 20 de rampe din zona de nord a municipiului, cartierul Tomis Nord. Aici nu s-a putut acționa în acest weekend deoarece mașinile noastre nu au putut pătrunde efectiv la rampe din cauza faptului că cetățenii din cartier aveau parcate mașinile până în apropierea rampelor. Mâine când oamenii vor merge la lucru vom acționa și în această zonă, iar undeva până în jurul prânzului vom finaliza întreaga operațiune de colectare a gunoiului menajer. O situație similară se înregistrează și la o rampă din cartierul Tomis II. Și acolo se va interveni tot în cursul dimineții de luni”, a declarat Eduard Martin.

 
Polaris a avut în stradă în aceste zile 160 de oameni și 40 de mașini în municipiul Constanța. Eduard Martin a ținut să lămurească și aspectul legat de faptul că gunoiul nu a fost ridicat în primele zile de viscol.
 

„Din cauza faptului că drumurile naționale au fost închise, nu puteam ajunge cu mașinile la groapa de gunoi de la Ovidiu. Nu puteam risca să rămânem cu gunoiul în mașini, dacă l-am fi ridicat de la platforme. În acele zile, prioritatea noastră a fost funcționarea transportului în comun și sprijinirea cazurilor de urgență - ambulanțe, echipe Enel, în sensul însoțirii acestora la destinații de către utilajele noastre”, a mai spus Eduard Martin, administrator Polaris.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii