Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine este ultima zi de înscriere la examenul de admitere în magistratură. Află câte posturi sunt la Constanța

ro

15 Jul, 2013 21:57 2304 Marime text
Candidatii care doresc sa sustina, in aceasta toamna, examenul de admitere in magistratura mai au termen pana maine pentru a se inscrie la examen. Institutul National al Magistraturii (INM) scoate la concurs 70 de posturi de judecator.

 
Cererile pentru inscrierea la examenul de admitere in magistratura se depun pana maine, la tribunalele sau, dupa caz, la parchetele de pe langa acestea, in ale caror circumscriptii domiciliaza candidatii.

Prima proba se va desfasura pe 25 august, fiind o proba scrisa eliminatorie, tip grila, de verificare a cunostintelor juridice de drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Candidatii care trec de aceasta etapa vor sustine, pe 8 septembrie, testul de verificare a rationamentului logic, urmand ca in perioada 1 – 9 octombrie sa aiba loc ultima proba, care consta in sustinerea unui interviu.

Pentru sesiunea din toamna, INM scoate la concurs 70 de posturi de judecator.

Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt in Bucuresti si in Constanta, iar cele mai putine in Timisoara. Astfel, la Curtea de Apel din Bucuresti sunt vacante in total zece posturi, dupa cum urmeaza:

Judecatoria Buftea (1), Judecatoria Cornetu (1), Judecatoria Oltenita (1), Judecatoria Giurgiu (3), Judecatoria Slobozia (2), Judecatoria Fetesti (1),Judecatoria Alexandria (1).

La Constanta, sunt libere sapte posturi la Judecatoria Constanta si cate unul la judecatoriile din Medgidia, Mangalia si Harsova.
La polul opus, in Timisoara, sunt vacante doar doua locuri, unul la Judecatoria Sannicolau Mare si altul la Judecatoria Resita.

Sursa: Avocatnet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii