Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, Cazinoul Constanţa împlineşte 102 ani. Vezi cum va fi sărbătorit!

ro

14 Aug, 2012 21:20 1715 Marime text

Miercuri, 15 august 2012, incepand cu ora 18,30, in fata Cazinoului din Constanta se va desfasura o manifestare dedicata aniversarii a 102 ani de la inaugurarea celui mai iubit monument national al orasului.

In cadrul evenimentului vor avea loc recitaluri muzicale sustinute de trupele No Paradise si Words On Sand - membre ale proiectului HighSchool Band si de tanara si talentata folkista Ioana Barbuliceanu.

Expoziţie de artă plastică

Manifestarea este completata de o expozitie de arta plastica semnata de pictorita Luiza Cala si prezenta cunoscutului grafician Leonte Nastase, care a pregatit o surpriza pentru cei care vor alege sa-si petreaca dupa-amiaza alaturi de artistii invitati la eveniment.

Nu vor lipsi nici personajele in costume de epoca, ce se vor plimba alaturi de constanteni si turisti si vor imparti, gratuit, carti postale dedicate Cazinoului din Constanta.

In finalul evenimentului va avea loc o proiectie cu imagini de arhiva din istoria Festivitatilor organizate la Cazinoul din Constanta de-a lungul timpului reflectate in imagini si documente din arhivele Constantei, realizata Serviciul Judetean al Arhivelor Romane Constanta, contributie personala a istoricului Virgil Coman.

Soldaţi daci şi romani

Ca o mare surpriza, constantenii si turistii vor putea vedea, in avanpremiera Festivalului Antic Tomis, soldati daci si romani strajuind un monument al urmasilor lor de peste milenii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii