Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai sunt două zile până la 1 Mai În staţiunea Mamaia, vizavi de Hotel Rex, trotuarul s-a „evaporat” (galerie foto)

ro

27 Apr, 2013 23:26 2456 Marime text
Doar două zile. Atât mai este până la inaugurarea oficială a sezonului estival, considerată practic startul distracţiei. În săptămânile din urmă am semnalat numeroasele nereguli constatate în staţiunea Mamaia cu foarte puţin timp înainte de 1 Mai: de la şantiere şi clădiri de-a dreptul abandonate, în paragină, până la gunoaie, lemne putrezite şi vegetaţie uscată.
De data aceasta, atragem atenţia asupra unei probleme care, fără îndoială, îi afectează şi îi va afecta şi de acum înainte pe constănţeni, dar şi pe turişti, fie ei pietoni, fie şoferi. E drept, cei mai afectaţi sunt pietonii. Asta pentru că în Mamaia, considerată staţiunea de fiţe a litoralului românesc, există porţiuni în care, pe o parte a bulevardului, nu există trotuar. Acesta din urmă lipseşte cu desăvârşire, pe partea lacului Siutghiol, în apropiere de Hotel Rex.
Cum vor proceda pietonii în această zonă? Dată fiind inexistenţa trotuarului, oamenii se văd nevoiţi să circule pe partea carosabilă. Vorbim, nota bene!, despre o staţiune de top a litoralului românesc, în secolului XXI. Unde-s, aşadar, trotuarele? Unde e civilizaţia?
Mai sunt două zile până la 1 Mai! Welcome to Mamaiaaa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 27 Apr, 2013 23:31 păi şi de ce nu ?! dacă în oraş se circula pe carosabil pe multe strazi din cauza soferilor care-si lasa masinile pe trotuar, de ce sa nu fie in trend si Mamaia ? nu e (i)logic ?