Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulți minori din Constanța „au luat calea” furturilor

ro

10 Jun, 2016 16:49 1417 Marime text
Ca urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei tâlharii, politiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identiifcat un tânăr, în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta, în seara de 20 aprilie, ar fi deposedat prin violență un alt tânăr de un telefon mobil. Persona în cauză a fost reținută pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Totodată, ieri, polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Constanța au identiifcat alți doi tineri, ambii în vârstă de 15 ani, bănuiți că la data de 7 mai i-ar fi smuls un telefon mobil din mână unei persoane. Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
De asemenea, la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr de 14 ani care, la data de 31 mai, ar fi sustras două plicuri cu bani dintr-o societate comercială. Minorul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii