Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Mai multe zone din Constanța au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA. Când va fi reluată furnizarea apei potabile

ro

21 Sep, 2017 15:33 2250 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 21 septembrie 2017, la conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 1.000 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța-în zona intersecției cu str. Baba Novac, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apa potabilă, în intervalul orar 15,30 -19,30.

Sunt afectați consumatorii din  zonele:  Inel I, Inel II, Compozitorilor, Coiciu, Casa de Cultură, Oborului, Baba Novac, precum și cei din perimetrele delimitate de străzile: • Barbu St. Delavrancea-Constantin Brâncuși-Izvor-Bogdan Vasile-Baba Novac-Dezrobirii-Fulgerului-Biruinței-Barbu St. Delavrancea; • Dezrobirii-Nicolae Milescu-Alexandu Gherghel-Dezrobirii; • Dezrobirii-IC Brătianu-Căpitan Nicolae Papadopol-Petre Ispirescu-Plantelor-Dezrobirii. 
 
Având în vedere numărul mare al consumatorilor deserviți de conducta magistrală ce pleacă de la stația de tratare și pompare Palas inițial, echipele de intervenție au încercat remedirea avariei cu conducta sub 
 presiune, dar din cauza debitului mare a fost necesară sistarea furnizării de apă pe tronsonul avariat.  
 

”Ne cerem scuze tuturor abonaților afectați, cărora le dăm asigurări că  echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât   mai scurt și pentru reluarea furnizării de apa” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA. 


UPDATE 2

La ora 18,30 echipele de intervenție au reușit remedierea avariei survenită astăzi, 21 septembrie 2017, la conducta principală de alimentare cu apa cu  diametrul de 1.000 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Având în vedere diametrul mare, dar și lungimea rețelei de distribuție, consumatorii din zonele afectate vor avea apa potabilă la robinete cu  presiuni normale în jurul orei 20,30. 

UPDATE: 1

RAJA S.A. a comunicat în data de 21.09.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 130, 131, 170, 171. 

În consecinţă, în lipsa apei reci, se vor opri instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: Bd. A. Vlaicu, str.: Baba Novac, Oborului, Dezrobirii, Compozitorilor, Inel II, Casa de Cultura 

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A.  nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

​Pentru relaţii suplimentare abonații pot apela la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii