Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe stele. Avansări în grad. Doi generali și doi amirali. Cine sunt cei norocoși

ro

12 Aug, 2016 21:34 12230 Marime text
Prin decret semnat de președintele României, Klaus Iohannis și contrasemnate de primul ministru al României, Dacian Julien Cioloș, începând cu 15 august generalul cu două stele Adrian Tonea, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, se înaintează în gradul de general-locotenent cu trei stele.
 
Tot de la aceeași dată se înaintează de la gradul de contraamiral cu două stele la cel de viceamiral cu trei stele Alexandru Mîrșu (foto sus), șeful Statului Major al Forțelor Navale.
Totodată colonelul Eduard Simion, de la Centrul Spionaj Oradea, se avansează de la gradul de colonel la cel de general de brigadă cu o stea.
Ultimul pe această listă este comandorul Cornel Rogozan (foto jos), comandantul Flotilei Fluviale, care se avansează la gradul de contraamiral de flotilă cu o stea.
Toate propunerile de înaintare în grad s-au efectuat la propunerea ministrului apărării naționale și în baza hotărârii Consiliului Suprem de Apărare a Țării numărul 126/2016.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • פליקס איליה 11 Mar, 2017 05:44 Shimon Peres, fostul preşedinte al Israelului, a încetat din viaţă la vârsta de 93 de ani/ BIOGRAFIE: Laureat al Premiului Nobel pentru Pace, ultimul dintre fondatorii statului Israel