Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane din localitatea Ciobanu, bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe, cercetate sub control judiciar

ro

27 Jan, 2015 12:41 1088 Marime text
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ciobanu, continuând cercetările în cazul prinderii în flagrant a unui minor, în vârstă de 15 ani, care sustrăsese bani dintr-o locuinţă (asupra sa fiind găsite sumele de 380 lei şi 140 euro) au stabilit că acesta, împreună cu alte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani sunt bănuite de comiterea a 6 furturi din locuinţe, se arată într-un comunicat al Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Astfel, potrivit oamenilor legii, în intervalul decembrie 2014 - ianuarie 2015, cele cinci persoane, urmăreau ca victimele să plece de la domicilii. Ulterior, prin efracţie, pătrundeau în interiorul imobilelor şi fără a provoca deranj sustrăgeau diverse sume de bani, lăsând de fiecare dată o parte din bani la locul lor.
 
„Astfel, cinci dintre cele şase furturi nu au fost reclamate iniţial, persoanele vătămate considerând că autorii faptelor sunt apropiaţi sau chiar membri ai familiei.”, susţin poliţiştii.
 
Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei de judecată. Magistraţii au dispus arestarea preventivă a unei persoane şi măsura controlului judiciar pentru celelalte.
 
Prejudiciul cauzat celor şase persoane vătămate se ridică la valoarea de aproximativ 30.000 lei, parţial recuperat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii