Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, identificate de polițiștii constănțeni

ro

18 Feb, 2018 12:21 850 Marime text
      
 Poliţiţtii constănţeni cercetează mai multe multe persoane pentru infracţiuni de furt. 
 Astfel, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova, au identificat doi tineri, de 20, respectiv 23 de  ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei. La data de 07/08 februarie a.c., tinerii în cauză ar fi sustras din locuința unei femei, din orașul Hârșova, un produs electronic. Prejudiciul, în valoare de 1400 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătamate.
La data de 16 februarie a.c., polițiștii constănțeni i-au reținut pe tinerii în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat o femeie, de 34 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial, mai multe articole vestimentare. Prejudiciul, în valoare de 298,95 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.
La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un supermarket mai multe bunuri alimentare. Prejudiciul, în valoare de 79,52 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.
 La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat o tânără, de 22 de ani, din Constanța, care ar fi sustras, dintr-un supermarket mai multe produse cosmetice.Prejudiciul, în valoare de 67,98 de lei, a fost recuperat și predat societății comerciale în cauză.
 În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii