Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane arestate pentru trafic de droguri de risc. Ce s-a descoperit în urma perchezițiilor (galerie foto)

ro

14 Dec, 2018 15:59 1817 Marime text
În urma a 7 percheziții domiciliare efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, 7 persoane au fost reţinute pentru 24 ore, ulterior 6 dintre acesteafiind arestate preventiv, pentru trafic de droguri de risc.
 
La data de 12 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au efectuat 7 percheziții domiciliare în municipiul Bacău şi localitatea Cleja, din județul Bacău, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc.    
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării aproximativ 77 de grame derezină de cannabis, 0,51 grame de cannabis, dispozitiveelectronice, 12.350 de  lei și 645 de euro, diferitedispozitive de porționare, mărunțireșicântărirea drogurilor.
 
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cele șapte persoane, în perioada 2017 – decembrie 2018, au desfășurat, în mod coordonat, activități ilicite de procurare, porționare, distribuire și comercializare de droguri de risc de tip cannabis și hașiș, către diferiți consumatori din județul Bacău.
 
Toate cele 7 persoane conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Bacău au fost reţinute pentru 24 de ore, iar 6 dintre acestea au fostarestate preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată.
 
La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Sursa foto: Poliția Română 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii