Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe mandate de arestare preventivă în Constanța, la final de săptămână

ro

08 Nov, 2015 16:23 1609 Marime text
 
Vineri, poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale au pus în executate mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui P. Sorin de 44 ani, din Constanţa, de Tribunalul Constanţa, pe o durată de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj.
 
De asemenea, poliţiştii constănţeni au preluat de pe Aeroportul Henri Coandă  pe T. Mihai Ionuţ de 33 ani, din Constanţa, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia Tribunalul Constanţa – Secţia Penală a emis pe o durată de 30 zile mandatul de arestare preventivă.
Cei în cauză au fost depuşi în CRAP – IPJ Constanţa.
 
În aceiaşi zi, poliţiştii au depistat pe M. Constantin de 50 ani, din Medgidia, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bucureşti, având de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare şi pe G. Daniel de 30 ani, din Feteşti, condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, mandat emis de Judecătoria Feteşti, la data de 5 noiembrie.
 
Cei în cauză au fost introduşi în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii