Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magnatul Comănescu va instala fibră telecom submarină pentru americani şi vest-europeni

ro

28 Feb, 2013 10:58 2005 Marime text

Compania Grup Servicii Petroliere a încheiat un parteneriat strategic cu IT International Telecom prin care va monta fibră optică submarină pentru clienţi din cele două Americi şi Europa de Vest .

Compania Grup Servicii Petroliere, deţinută de omul de afaceri Gabriel Comănescu, a încheiat un parteneriat cu IT International Telecom, o companie canadiană cu sediul în Halifax, care vizează instalarea de fibră optică pentru industria telecom pe fundul mărilor şi oceanelor de lângă cele două Americi şi Europa de Vest.
„GSP îşi continuă strategia de diversificare a serviciilor de instalare de cablu submarin. Vom face acest parteneriat profitabil pentru ambele părţi, depăşind chiar aşteptările clienţilor", a declarat Comănescu.

La rândul lui, John W. Graham, directorul IT International Telecom a spus că fiecare dintre cele două companii o va ajuta pe cealaltă ca să câştige un portofoliu cât mai mare de clienţi la nivel mondial.

GSP este o companii integrată care oferă servicii offshore pentru companii din domeniul gazului şi petrolului şi a lucrat pentru giganţi mondiali precum Gazprom, E.ON, BASF, PEMEX sau OMV.

În acest moment navele şi platformele GSP lucrează în Marea Neagră, Marea Nordului şi Golful Mexic.
Gabriel Comănescu este unul dintre ei mai bogaţi români. Potrivit Capital, omul de afaceri are o avere de circa 600 de milioane de euro.
IT International Telecom desfăşoară servicii de instalare şi mentenanţă de cablu submarin pentru clineţi din telecom, energie şi domeniul militar.

Sursa AICI

Compania Grup Servicii Petroliere a încheiat un parteneriat strategic cu IT International Telecom prin care va monta fibră optică submarină pentru clienţi din cele două Americi şi Europa de Vest - See more at: http://www.economica.net/magnatul-comanescu-va-instala-fibra-telecom-submarina-pentru-americani-si-vest-europeni_46615.html#sthash.X0PlvGI1.dpuf
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii