Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE atenționează asupra grevei piloților Lufthansa

ro

28 Nov, 2016 23:57 1340 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească cu zborurile Lufthansa despre faptul că sindicatul asociației piloților Cockpit a anunțat două zile de grevă, la data de 29 noiembrie 2016, pentru zborurile pe distanțe scurte, iar la data de 30 noiembrie 2016 vor fi afectate zborurile pe distanțe scurte și lungi.

Potrivit unui comunicat MAE transmis luni AGERPRES, apelul la grevă se referă exclusiv la zborurile Lufthansa.

Zborurile care sunt efectuate de Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, SWISS și Brussels Airlines nu sunt afectate de potențialele măsuri de grevă și vor circula în continuare normal, precizează sursa citată.

Pentru ambele zile de grevă a fost realizat un program special de zbor, care poate fi consultat online pe site-ul oficial de Internet al Lufthansa http://www.lufthansa.com/ro/en/Homepage.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță' (disponibilă gratuit în 'App Store' și 'Google Play'), care oferă informații și sfaturi de călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii