Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Atenționare de călătorie pentru Indonezia

ro

30 Nov, 2016 20:44 1359 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis astăzi o atenționare de călătorie pentru Indonezia, unde va avea loc o amplă demonstrație la Jakarta în data de 2 decembrie.

Astfel, MAE informează cetățenii români care se află sau doresc să se deplaseze în Republica Indonezia că, potrivit anunțurilor autorităților polițienești locale, în data de 2 decembrie, în intervalul orar 8:00 — 13:00, în capitala Jakarta este anunțată o demonstrație, la care se așteaptă o largă participare, fiind posibile perturbări de circulație și mari aglomerări de persoane pe unele artere ale orașului.

Potrivit sursei citate, se recomandă să se evite zona din jurul Monumentului Național (Monas), precum și zona străzii Merdeka Selatan.

Totodată, MAE reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță' (disponibilă gratuit în 'App Store' și 'Google Play'), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare 'Un SMS îți poate salva viața!'.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii