Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Voicu, denunţat la DNA de Nicolae Păun

ro

02 Aug, 2016 13:00 2669 Marime text
Nicolae Păun (Partida Romilor) l-a denunţat pe Mădălin Voicu (PSD) la DNA, după ce Camera Deputaţilor a avizat favorabil, în februarie 2016, doar arestarea lui Păun.
 
Nicolae Păun a fost arestat în dosarul deturnării de fonduri europene şi l-ar fi denunţat pe Mădălin Voicu la DNA, pe motiv că acesta se foloseşte de fondurile Partidei Romilor, potrivit Antena 3.
 
„Inculpatul Păun Nicolae a precizat, textual, în ceea ce îl priveşte pe Mădălin Voicu, faptul că «de fiecare dată când dorea bani sau acţiuni, spectacole şi altele, se ducea direct la Rotariu Florentina (n.r. - manager general al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa), de la care lua bani atât cât considera că îi este necesar, atât pentru acele acţiuni, cât şi pentru nevoile sale personale, pe care numai el ştie cum îi deconta»“, au arătat anchetatorii, citaţi de Antena 3.
 
Totodată, Păun l-ar mai fi acuzat pe Voicu că s-ar fi folosit în scop electoral şi de banii daţi de Guvern pentru acţiuni ale romilor, spune sursa citată.
 
Mădălin Voicu şi Păun Nicolae sunt acuzaţi că au deturnat milioane de euro din banii destinaţi romilor şi că ar fi făcut presiuni pentru a promova o lege de amnistie fiscală pentru romi.



Sursa: Antena 3
Sursa foto: masapresei.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii