Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălin Ionescu a făcut, în această noapte, ultima emisiune WOWBIZ la Kanal D

ro

09 Jun, 2017 00:55 9945 Marime text
În urmă cu câteva minute, Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului „WOWBiz” și-a luat la revedere de la telespectatori și colegii de platou de la Kanal D.
El a precizat că își propune să stea mai mult timp cu familia.

Nu a spus nici dacă va merge la altă televiziune nici cât va sta cu familia fără a mai face emisiuni de genul celei de la care a plecat.

„Dragi prieteni, în urmă cu aproximativ o lună am anunțat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie și temporar, un alt drum!

Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, puțin mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e ușor să crești trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiții, și pe Petra”, anunțase anterior acestei emisiuni Mădălin Ionescu.




El prezenta de circa cinci ani emsiunea pe Kanal D.

”Vreau să spun că am avut un moment de sinceritate, iar astăzi sunt aproape inert, m-am trezit cu o durere de cap, m-am întâlnit cu tot felul de oameni, inclusiv cu conducerea Kanal D, cu tot felul de prieteni, din toate departamentele.
Într-adevăr, cu această echipă, am creat un brand, poate am avut poveşti controversate, dar am fost cea mai bună emisiune.

N-aş vrea să fiu patetic, poate e o chestie de aroganţă. Am vorbit cu un prieten şi care atunci când a aflat că plec pentru familie mi-a zis că ”eşti un fel de Mircea Lucescu al televiziunii”.
De ce? Pentru că am creat emisiuni, pe care le-am dus departe. Nu mi-e bine, nu mi-e uşor.

Fac tot posibilul să  nu plâng, pentru că sunt nopţi în care n-am dormit, sunt momente în care nu ai timp să te bucuri, o iei de la capăt în fiecare zi, cu cerinţe mari din partea telespectatorilor, pentru că ei te iubesc şi îţi sunt alături sau nu”, a spus Mădălin Ionescu în emisiunea din această noapte.


La final și-a luat la revedere de la echipa cu care a lucrat, iar colegii, cei care erau atunci în redacție, au venit cu un tort pe care scria ”Multumim Mădălin”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii