Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macabru Cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în parcul central de lângă primărie

ro

01 Sep, 2016 21:09 3125 Marime text
Cazul straniu s-a petrecut la Braşov. Un bărbat a fost găsit mort, cu o pungă din plastic cap, chiar în parcul central de lângă primărie, potrivit stirileprotv.ro.

Un trecător a fost cel care a făcut macabra descoperire şi a anunţat autorităţile. Deşi mai mulţi oameni străbat parcul central din Braşov în fiecare dimineaţă, nimeni nu s-a apropiat de bărbatul care zăcea lungit în iarbă, până la ora 10:00 dimineaţa.

Imediat ce a primit apelul de urgenţă, dispeceratul a trimis la faţa locului mai multe echipaje de poliţie, dar şi SMURD-ul. Medicii au constatat decesul, iar jandarmii au îngrădit zona pentru a înlesni cercetările.

Pensionarii care îşi petrec timpul în parc spun că bărbatul decedat era un om al străzii. Avea în jur de 60 de ani şi dormea pe bănci, în aer liber.

Obişnuia să bea tărie, avea întotdeauna la el câteva pungi cu haine şi mâncare şi era un singuratic. Nimeni nu l-a văzut certându-se vreodată cu cineva.

Totuşi, anchetatorii iau în calcul varianta unei crime. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Medicina legală, iar doctorii vor stabili cauza exacta a morţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii