Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Szabo, pe litoral „Mă bucur să văd cât de mulţi copii iubesc şi practică sportul la Constanţa”

ro

06 Jun, 2015 12:31 3455 Marime text
Ministrul Tineretului şi Sportului, fosta mare atletă Gabriela Szabo, se află la Constanţa, onorând invitaţia Clubului Sportiv Farul de a asista, astăzi, la spectacolul de gimnastică aerobică găzduit de Casa de Cultură.

Cu ocazia prezenţei la Constanţa, Gabriela Szabo a vizitat şi baze sportive, s-a întâlnit cu antrenori, conducători de cluburi şi sportivi, având şi o întrevedere la Prefectură.

”De fiecare dată, vin cu mare drag la Constanţa. Îmi face plăcere să fiu în mijlocul copiilor, astăzi, la acest eveniment de promovare a sportului. Asemenea acţiuni sunt foarte importante pentru MTS. Mă bucur să văd atâţia copii care iubesc şi practică sportul, aici, la Constanţa. Poate că ei vor fi următorii noştri campioni”, a declarat Gabriela Szabo.

La spectacolul de gimnastică aerobică de la Casa de Cultură participă sportivi de la CS Farul şi CS Win-Gym. La show-ul sportiv au venit, în calitate de invitaţi, şi Decebal Făgădău (viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa), Daniel Stoian (consilier personal al ministrului Tineretului şi Sportului), antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy (soţul Gabrielei Szabo), fostul campion la lupte Ion Draica, Elena Frîncu (membru în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român), Claudiu Teliceanu (directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa) şi Emil Ionescu (director adjunct al DJST). În timpul spectacolului a cules aplauze pentru interpretarea sa şi Fanfara SC RAJA SA - „Muzica Apelor”.

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii