Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta îi răspunde lui Iohannis Lumea mă primeşte bine şi la Bruxelles

ro

09 May, 2015 12:54 1783 Marime text
Victor Ponta a declarat că românii sunt trataţi ca cetăţeni europeni, nu doar când se află el la Strasbourg sau la Bruxelles, unde este bine primit de toată lumea şi i se mai întâmplă să meargă "de capul" lui.

Declaraţia premierului Ponta vine după ce Klaus Iohannis l-a criticat că a efectuat o vizită în statele arabe, fără să-l anunţe. În acest sens, şeful statului a declarat că "este o metodă inedită de a face politică externă. Fiecare de capul lui". 

Ponta îi răspunde lui Iohannis: Lumea mă primeşte bine şi la Bruxelles, unde se întâmplă să merg de capul meu"Toată lumea ne tratează, într-adevăr, ca pe europeni, nu doar când merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles - mi mai întâmplă să merg de capul meu pe acolo - dar toată lumea mă primeşte bine, mă cunoaşte demult şi facem lucruri bune împreună, dar mai ales europarlamentarii noştri sunt oameni care au proiecte importante şi se bat pentru România şi ideile social-democrate", a spus Ponta, în discursul susţinut la evenimentul organizat de PSD la Târgovişte cu tema "1000 de noi activişti PES pentru o stângă europeană".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta a plecat "pe cont propriu" în turneul pe care le-a efectuat în mai multe state arabe, şi că nu a discutat cu el în prealabil, adăugând că acesta l-a informat când a revenit în ţară că a avut "nişte discuţii senzaţionale".

"Prim-ministru a plecat pe cont propriu. Nu a discutat cu mine despre vizita în statele arabe. M-a informat după ce a revenit în ţară că a avut discuţii senzaţionale, nu ştim despre ce, dar se pare că au fost foarte bune. Este o metodă inedită de a face politică externă. Fiecare de capul lui. Nu solicit lucruri extraordinare şi nici complicate. Solicit lucruri pe care poate să le facă şi premierul - discuţii lămuritoare înainte de vizite. Probabil ar ajuta", a declarat Iohannis pe aeroport, la întoarcerea din Polonia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii