Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumânări și doliu la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Constanța. Colegii și profesorii îl deplâng pe elevul Andrei Savu (galerie foto+video)

ro

26 Sep, 2018 10:58 9877 Marime text

Colegii de la Școala Gimazială nr. 29 Mihai Viteazu îl deplâng pe elevul Andrei Savu, care a decedat în groznicul accident rutier, produs duminică pe DN (E85) Focşani - Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret (judeţul Vrancea).
 
Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 29 Mihai Viteazu a amenajat un mic loc de reculegere, în memoria lui Andrei. O lumânare a fost aprinsă penstru sufletul micuțului. De asemenea, a fost amplasată o urnă, în care pot fi adunați banii, care vor fi donați familiei îndurerate.
 
O familie întreagă a fost spulberată în accidentul de la Pădureni. Un copil de 13 ani şi părinţii lui au murit în impact. Mama, moartă în accidentul din Vrancea, se numea Maria Savu și era arhitect. Este din Piatra Neamț și vor fi înmormantați acolo. Baiatul cel mare de 20 de ani este student la arhitectura și spera medicii să-l salveze.
 

„Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, asa cum este și cazul elevului nostru, Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar 10 ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El. Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Andrei Savu, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger.... L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important in marea noastra familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți. Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul in banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă...parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă..." Cu profundă tristețe, învățătoarea ta! Odihnește-te în pace, alături de familia ta, suflet bun!“ au transmis elevii și profesorii de la Școala Gimniazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța.

 
Reamintim că în urma impactului violent, două persoane au decedat pe loc, iar alte patru au suferit leziuni grave. Ulterior alte două persoane au murit din cauza leziunilor suferite. În accident au fost implicate două autoturisme, unul fiind înmatriculat în județul Constanța.
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii