Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luigi Cioranu nu mai este administrator în cadrul Esox Internaţional SRL

ro

01 Oct, 2016 15:25 2208 Marime text
În septembrie, la sediul Societăţii SC Esox Internaţional SRL din judeţul Constanţa, a avut loc şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor, la care au fost prezenţi:
 
  1. Luigi Cioranu, domiciliat în Constanţa, prezent în calitate de asociat şi administrator;
  2. Votina Trading Limited, persoană juridică din Cipru, reprezentată de împuternicit special Ştefania Chicheanu, domiciliată în Bucureşti;
  3. George Deala, în calitate de asociat şi administrator. 
Adunarea Generală a Asociaţilor, legal şi statutar constituită, a hotărât retragerea din funcţia de administrator a lui Luigi Cioranu.

Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 1 octombrie 206, Luigi Cioranu mai apare drept asociat în Super Bonus L.V., în funcţiune, şi Star Game Impex SRL, radiată. Revenind la Super Bonus L.V., firma are sediul pe strada Miron Costin şi obiect de activitate „restaurante”. Asociaţii sunt Luigi Cioranu şi Constantin Chicheanu, cunoscut afacerist constănţean. Din această firmă a făcut parte şi Viorel Vălimăreanu, găsit decedat în 2014 în propria maşină, aproape de lacul Tatlageac. Amintim că fiul defunctului Viorel Vălimăreanu, în calitate de succesor, a cesionat părţile sociale şi drepturile de 26,66% pe care tatăl său le deţinea la firma Super Bonus LV SRL asociatului Luigi Cioranu.



Citeşte şi Înmormântare cu preot şi slujbă religioasă: Afaceristul Viorel Vălimăreanu a fost condus, ieri, pe ultimul drum (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii