Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție

ro

18 May, 2016 15:08 1394 Marime text
Deputatul Ludovic Orban s-a prezentat astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi cerut bani de la un om de afaceri pentru campania electorală din vara anului 2016. Instanța urmează să decidă astăzi dacă menține măsura controlului judiciar în cazul deputatului liberal.
 
Ludovic Orban a fost trimis ieri în judecată de procurorii anticorupție, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite.
 
Potrivit DNA, la data de 1 martie, Orban a contactat un om de afaceri pe care îl cunoștea, solicitându-i sprijin financiar pentru campania electorală pentru alegerile locale din vara anului 2016, în care acesta fusese nominalizat să candideze la funcția de primar al municipiului București.
 
DNA precizează că omul de afaceri a acceptat să efectueze plata sumei de 50.000 euro în considerarea funcției de conducere pe care Orban o deține în cadrul partidului politic și a potențialului de intervenție al acestuia în domenii de interes pentru afacerile controlate de omul de afaceri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii