Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări RAJA Opriri ale apei, marţi, la Agigea şi Techirghiol

ro

08 Feb, 2015 10:09 1423 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei nou montate din localitatea Agigea, la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 10 februarie 2015, în intervalul 08,00 - 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Agigea, de pe străzile Emil Cioran, Octavian Goga, Nicolae Titulescu, Cristea Grosu, precum și abonații din cartierul Dinu Cocea.
 
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extindere si reabilitare retea apa potabila/canalizare si 1 statie de pompare ape uzate noua - localitatea Agigea”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,74 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețelele de apă și canalizare au fost extinse și reabilitate pe o lungime de aproape 21 km.   
 
Tot marți, 10 februarie 2015, în intervalul 08,00 – 19,00, pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei principale nou montate la sistemul existent, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în localitatea Techirghiol, pe următoarele străzi: Muncii, Dr. Ion Tătăran, Eroilor, Munteniei, Transilvaniei, Moldovei și Mihai Eminescu.  

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul “Reabilitare si extindere retea apa, rezervor nou, extindere retea canalizare si reabilitare statie de pompare ape uzate - localitatea Techirghiol”, în valoare de 12,6 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de aproximativ 3,6 milioane lei.

În cadrul acestui proiect, rețelele de apă au fost extinse și reabilitate pe o lungime de peste 8 km. Rețeaua de canalizare a fost extinsă pe 20 de străzi, cu peste 3 km, iar la nivelul stației de pompare din localitate a fost realizat un nou rezervor de înmagazinare și tratare apă potabilă, cu o capacitate de 1.500 metri cubi.    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii