Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reabilitare a carosabilului la Constanța. Traficul va fi restrictionat pe o stradă intens circulată (galerie foto)

ro

03 Jul, 2019 17:09 1261 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă frezarea carosabilului pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu iar din această noapte încep și lucrările de asfaltare.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, intervențiile se vor desfășura între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

„Pe strada Semănătorului, muncitorii au finalizat asfaltarea unei alei de acces iar cea de-a doua cale de acces este în curs de reabilitare.
De asemenea, se intervine asupra trotuarelor pe strada Poporului, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Ion Lahovari și pe strada Baba Novac, între străzile Poporului și Străjerului.
Facem apel către cei care locuiesc în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră să nu își parcheze mașinile în perimetrul în care se execută lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii