Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Mîndruță lansează „Share!” în Constanţa

ro

30 Jan, 2015 13:31 1501 Marime text
Lucian Mîndruță lansează „Share!”, prima carte despre fenomenul Facebook din noiembrie 2014, care a condus la o mobilizare la vot exemplară, nemaîntâlnită din 1990 și până în prezent.

Constanța va găzdui evenimentul de lansare sâmbătă, 31 ianuarie, la Librăria Cărturești de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C. Evenimentul va începe la ora 18.30, în prezența autorului și a invitaților săi, alături de discuții interactive și Q&A.

Prima parte a cărții, scrisă în urma experiențelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2014, este o culegere de statusuri de pe Facebook, însoțite de comentarii și de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video, și nu în ultimul rând a cauzei românilor plecați din țară. Cu un reach însumând peste un milion de view-uri și sute de mii de români care i-au citit sau urmărit postările, Lucian Mîndruță a fost una dintre cele mai active și vizibile persoane publice, neafiliate politic, în perioada octombrie-noiembrie 2014, pe platforma Facebook.

Partea a doua din „Share!” cuprinde eseuri și articole pe teme diverse – de la sfaturi adresate tinerilor, la hobby-uri, religie, școală, perioada comunistă, copilărie, sport, media și multe altele.

„Share!”, al cărei subtitlu este „Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români”, a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 9.

Drepturile de autor în urma vânzării cărții vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.

Sursa: Facebook
Sursa foto: wowbiz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii