Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Mâțu s-a alăturat echipei de Management a BCR Pensii

ro

21 Aug, 2018 11:25 1404 Marime text

Directoratul BCR Pensii are, începând din această lună, un nou membru: Lucian Mâțu, care va ocupa funcția de Director Executiv. Ceilalți membri ai Directoratului BCR Pensii sunt Adela Cercel - Director Executiv și Membru Directorat și Radu Crăciun – Director General și Președinte Directorat.
 
Până la numirea în Managementul BCR Pensii, Lucian Mâțu a coordonat timp de trei ani, ca director executiv, segmentul de microîntreprinderi al BCR, funcție care a fost precedată de poziția de Director Zonal Nord-Est Retail BCR. Lucian are o experiență 16 ani în industria bancară, din care 12 ani în roluri-cheie de management locale și naționale, atât pe zona de retail dedicat serviciilor și produselor de finanțare adresate persoanelor fizice, cât și antreprenorilor.
 
La BCR Pensii, Lucian Mâțu va gestiona modelele de business și strategiile de marketing și vânzări și va continua să se implice și în proiectele de educație financiară, promovând un comportament financiar responsabil, în care economisirea pe termen lung este esențială.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii