Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Cristescu, speaker tv în vizită la Constanţa

ro

09 Aug, 2013 13:54 2220 Marime text
În perioada 9-10 august 2013, pastorul Lucian Cristescu, până de curând, preşedintele Bisericii Adventste de Ziua a Șaptea din zona Transilvaniei de Sud (echivalentul Mitropolitului în Biserica Ortodoxă) va susține la Constanța mai multe seminare având ca temă apropierea de Dumnezeu și importanța botezului creștin.

Lucian Cristescu este autorul Seriei de DVD-uri pentru copii "Povestirea de seară cu Unchiul Lucian" și a mai multor cărți de succes cum ar fi "Galileanul", "Drumul meu spre Hristos”, "Incepe sa traiesti" și ”Între viață și moarte” fiind unul dintre primii “tele-evanghelisti” români, sustinand seriile de conferinte "Galileanul" și "Incepe sa traiesti" cu audiențe record.

Evenimentul se va desfășura în aula Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea de pe strada Eliberării 1A, iar în finalul programului va avea loc Concertul „Dor de cer” susţinut de către Corul Bărbătesc din Constanţa.

”Prezența pastorului Cristescu are loc în cadrul unui proiect informativ al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ”Viile Noi” din Constanța, destinat unei mai bune cunoașteri a practicilor și convingerilor credincioșilor adventiști și desfășurat pe parcursul ultimelor patru săptămâni” a declarat Robert Georgescu, pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea ”Viile Noi” din Constanța.

Vineri, 09 august 2013 începând cu ora 20.00, domnia sa va prezenta seminarul "Un rai fără copii" iar sâmbătă, 10 august începând cu ora 11.00, va conduce programul ”Misterul de la Iordan” care va include o slujbă religioasă în cadrul căreia va avea loc un botez biblic, amintind de gestul Mântuitorului care s-a lăsat botezat de Ioan în râul Iordanului.

Tot sâmbătă, începând cu ora 18.00 constănțenii sunt invitați la Concertul Corului Bărbătesc din Constanța, sub bagheta dirijorului Silviu Dumitraşcu. 

Corul Bărbătesc din Constanţa. este un cor format din muzicieni profesionişti şi amatori din judeţul Constanţa debutând în urmă cu trei ani de zile și care a susținut pâna acum 26 de concerte atât în ţară cât şi în străinătate.

Concertul „Dor de cer” cu intrare liberă va marca finalul proiectului inițiat de către Biserica  Adventistă de Ziua a Șaptea ”Viile Noi” din Constanța.

Mai multe detalii pot fi obţinute de pe site-ul http://adventistconstanta.ro/viile/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii